Tule meille töihin

Haluatko Pohjoismaiden suurimpaan kattokonserniin Nordic Waterproofingiin töihin? Me vastaamme kattohuolloista koko Suomen alueella ja etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tehokkaaseen ja iloiseen tiimiimme. Ota yhteyttä ja kerro oletko kiinnostunut myynnistä, kattohuoltohommista vai kenties esimiestehtävistä.

Myyjä asiakaskäynnillä

Myyntimiehet ja -naiset:

Hankimme suuren osan asiakkaistamme itse aktiivisella jalkatyöllä asuinalueilla ja messuilla. Nyt etsimme reippaita, rohkeita, vuorovaikutustaitoisia ja vastuullisia myyntiedustajia kasvavaan myyntitiimiimme. Työ on itsenäistä, mutta onnistumisia on tarjolla ja palkkaus on kannustava. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta suoramyynnistä remonttialalla tai muuten. Annamme kuitenkin koulutuksen tehtävään ja hyvät materiaalit ja täyden tuen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen myynti@la-kattohuolto.fi

Molemmissa tehtävissä edellytämme B-ajokorttia. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja miksi juuri sinut kannattaisi pyytää haastatteluun. Kerro myös työkokemuksestasi ja mahdolliset suosittelijat kannattaa mainita.

Kattotyöntekijät:

Haluatko työskennellä katolla? Kykenetkö itsenäiseen työhön ja jaksat painaa hommia koko työpäivän ja muistat vielä huolehtia, että asiakaskin on tyytyväinen? Hae meille töihin vapaalla hakemuksella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juuso.markkanen@la-kattohuolto.fi. Ilmoitamme haastatteluun valituille henkilökohtaisesti. Katsomme eduksi kaiken kokemuksen katolla työskentelystä, mutta erityisesti jos olet ollut pesu- ja pinnoitushommissa peltikatoilla tai tiilikatoilla. Tarjoamme kannustavan ja kilpailukykyisen palkan ja mukavan työympäristön sekä koulutuksen ja tuen. Meillä viihdytään hyvin!

Muut tehtävät:

Etsimme jatkuvasti eteenpäin pyrkiviä innokkaita avainhenkilöitä yritykseemme eri puolille Suomea, esimerkiksi yksikön johtajia, franchising-yrittäjiä sekä myyntihenkilöitä ihan ympärivuotisiin tehtäviin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@la-kattohuolto.fi, jossa kerrot minkälaista työtä etsit ja missä päin Suomea, niin palaamme asiaan. Meidän yrityksestä on alkanut moni kasvutarina.