Taloyhtiöille

Kattavat kattojen kuntoarviot veloituksetta myös taloyhtiöille!

LA Kattohuolto Oy on luonut valtakunnallisen huoltokonseptin, joka käy hyvin esimerkiksi rivitaloyhtiöille. Teemme yhteistyötä useiden isännöintitoimistojen ja taloyhtiöiden kanssa. Valtakunnallisena huoltoyhtiönä pystymme palvelemaan myös isoja toimijoita. 

Mikäli teidän taloyhtiössänne tai isännöimässänne taloyhtiössä on ollut puhetta kattojen kunnostamisesta, tarjoamme mielellämme huoltoratkaisuja teidän tarpeisiinne. Pyydä meidät paikalle tekemään ilmainen kuntoarvio katon kunnosta!

Tulemme aina paikan päälle

Käymme aina paikan päällä katsomassa katon kunnon ja suosittelemme parasta huoltotoimenpidettä. Monesti pelkkä puhdistus ja torjuntakäsittely riittävät tiilikatoille – joskus taas pesu ja pinnoitus on paras vaihtoehto. Ottakaa yhteyttä, niin tulemme mielellämme paikan päälle tarkistamaan tilanteen. Teemme kuntoarviot veloituksetta myös taloyhtiöille.

Vuosi­huolto­sopimus – ja katto voi hyvin!

Katolla pitäisi vuosittain tehdä pintapuolinen tarkastus, tyhjentää räystäskourut, puhdistaa irtoroskat sekä tarkistaa esimerkiksi läpivientien kunnot. Monesti tämä tärkeä työ jää tekemättä ja vain "toivotaan parasta". 

Kysy meiltä jatkuvaa vuosihuoltosopimusta, niin saat kirjallisen katon huoltokirjan, johon merkitsemme vuosittaiset huollot.

Kiinnostaako vuosi­huolto­sopimus? Ota yhteyttä!

Taloyhtiömateriaali

Olemme luoneet kattopalvelut-vihkosen, jossa on kerrottu yleisimmistä kattohuoltovaihtoehdoista ja LA Kattohuollon palveluista tarkemmin kuvien kera. Materiaali on saanut paljon kiitosta isännöitsijöiltä ja taloyhtiöiden väeltä.

Jos olet isännöitsijä tai aktiivinen taloyhtiönne hallituksessa, tilaa taloyhtiömateriaali meiltä!

Ota yhteyttä »