Omakotitalolle

Tuplaa kattosi käyttöikä oikein mitoitetuilla huoltotoimenpiteillä. Katto kannattaa tarkastaa ja huoltaa 1–2 kertaa vuodessa. Tarkastamme ja huollamme kaikenlaiset omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen katot.

Tutustu tarkemmin omakotitalon katon huoltopalveluihin

Katon kuntotarkastus

Ammattilaisen tekemä katon kuntotarkastus antaa sinulle selkeän kuvan kattosi kunnosta. Ymmärrät millä huolto- ja korjaustoimenpiteillä voit pidentää kattosi elinkaarta ja säästää rahaa.

Katon huolto

Säännöllinen kattohuolto voi tuplata kattosi käyttöiän. Samalla ehkäiset mahdollisten ongelmien syntymistä ja suurenemista. Omakotitalon katto kannattaa tarkastaa ja huoltaa kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Katon korjaus

Pidennät katon käyttöikää, kun huolehdit katon korjauksesta ja huollosta ajoissa. Jos katto vuotaa, vian etsintä ja korjaus kannattaa tehdä heti. Näin vältyt isommilta vahingoilta ja remonteilta. Katto voidaan yleensä korjata myös talvella.

Katon pinnoitus ja maalaus

Omakotitalon katon maalaus eli pinnoitus lisää kattosi käyttöikää ja parantaa huomattavasti sen ulkonäköä. Pinnoitamme pelti- ja tiilikatot vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit auttavat sinua pienentämään sähkölaskuasi. Se on hyvä syy laittaa omakotitalosi tai mökkisi katto tuottamaan ympäristöystävällistä sähköä! 

Sadevesijärjestelmät omakotitaloon

Sadevesijärjestelmä varmistaa, että katolle satanut tai sulanut vesi poistuu hallitusti eikä aiheuta kiinteistölle vahinkoja. 

Kattoturvatuotteet omakotitaloon

Onko kattosi turvallinen? Kestävät ja laadukkaat kattoturvatuotteet varmistavat, että katollasi tarvittavien tarkastusten ja huoltojen tekeminen on turvallista.

Varaa maksuton katon kuntotarkastus

  1. LA Kattohuollon oma asiantuntija tarkastaa kattosi kunnon paikan päällä.
  2. Saat heti suosituksen kattosi käyttöikää pidentävistä huoltotoimenpiteistä.
  3. Saat myös kirjallisen tarjouksen kokonaiskustannuksista, joilla kattosi saadaan kuntoon.

Tiilikaton huolto-opas

Saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä tiilikaton tarkastamisesta ja huoltamisesta. Opas sopii sekä omakotitalossa asuville että taloyhtiöiden kunnossapidosta vastaaville.

Peltikaton huolto-opas

Saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä peltikaton tarkastamisesta ja huoltamisesta. Opas sopii sekä omakotitalossa asuville että taloyhtiöiden kunnossapidosta vastaaville.