Sammaleen poisto katolta ilman painepesua!

LA Kattohuolto Oy toteuttaa sammaleen poistot katoilta ammattitaidolla. 

Käsittelyssä esimerkkikattomme: Jos katto alkaa olla lähemmäs 10 vuotta vanha, katto tulisi jo puhdistaa ja käsitellä sammalta vastaan. Järeä painepesu saattaa haurastuttaa liikaa katon pintaa, joten suositeltavampi vaihtoehto on poistaa mekaanisesti enimmät sammaleet katolta ja tämän jälkeen levittää katolla sammalentorjunta-aine (biologisesti hajoava).

Sammaleen poisto katolta hoituu paikallisilta ja kokeneilta tekijöiltä tuossa tuokiossa

Moni pilaa katon lähtiessään heti pesemään painepesurilla, vaikka tehokas sammaleen poistoaine olisikin täysin riittävä, turvallisempi ja edullisempikin vaihtoehto. Tähänkin pätee tuttu sanonta – ei kannata ampua tykillä kärpästä!

LA Kattohuolto Oy sen sijaan poistaa sammaleet katolta kuluttamatta itse kattoa.

Sammal pois katolta

Paras keino saada sammal pois katolta on ottaa yhteyttä LA Kattohuolto Oy:n kokeneisiin ammattilaisiin. Sammal saadaan pois katolta sitä helpommin, mitä varhaisemmassa vaiheessa se poistetaan. Vaikka sammalta näyttäisi olevan reilusti, vielä sitä ei kannata ryhtyä rapsuttelemaan ja pesemään painepesurilla vaan paikalle kannattaa kutsua LA Kattohuolto Oy:n osaavat ammattilaiset.

Kartoitamme kattosi tilanteen ja jos mahdollista, puhdistamme sen tehokkaalla sammaleenpoistoaineella. Nyt sammal pois katolta turvallisen tehokkaasti!

Sammaleen poisto tiilikatolta

LA Kattohuolto Oy suorittaa sammaleen poistot tiilikatolta tehokkaan hellävaraisesti ja tehokkaasti. Jos säännöllinen sammaleen poisto tiilikatolta jää väliin, kerää katto puoleensa eloperäistä materiaalia (sammalta, levää, jäkälää) kuluttaen tiilen pintaa ja pitäen katon aina kosteana ja siten alttiin sään vaihteluille.

Tiilikaton ikä voi parhaimmassa tapauksessa huidella jopa yli 50 vuodessa – tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että puhdistukset, huollot ja aikanaan myös pinnoitukset on tehty asianmukaisesti.

Alla olevasta kuvasta näet, millaisen tuloksen sammaleen poistoaine saa aikaan. Puhdas tiili on tullut esille noin vuosi aineen levittämisen jälkeen.

Kuvasta näkyy miten sammal on lähtenyt käsittelyn jälkeen pois katolta.

Sammaleen poisto huopakatolta

Huopakatto on oiva ja edullinen katemateriaali, kunhan sitä muistetaan huoltaa. Sammaleen poisto huopakatolta onnistuu LA Kattohuolto Oy:n avulla näppärästi ja edullisesti oikeanlaisten sammaleenpoistoaineiden avulla; sammaleenpoistoaine ei kuluta kattoa. Huopakaton ikää nostaa asianmukainen vuosihuolto, jossa isommat roskat harjataan hellävaraisesti pois. Isot puut saattavat varjostaa ja tuoda pientä eloperäistä materiaalia huopakatolle luoden otollisen kasvualustan.

Tämä kasvusto kannattaa pysäyttää jo alkumetreillä sammaleenpoistoaineella. Jos huopakatto sammaloituu, LA Kattohuollon käyttämä sammaleenpoistoaine auttaa!

Katon puhdistus ilman painepesua

Tiesithän, että katon peseminen onnistuu myös ilman kuluttavaa painepesua? Menetelmää eivät monet asiakkaistamme tiedä, eivätkä sitä käytä monet kilpakumppaneistammekaan – vaikka se olisikin varsin tehokas ja järkevä toimenpide!

Katon puhdistus onnistuu tehokkaasti ilman painepesua kun katolla käytetään siihen tarkoitettua sammaleenpoistoainetta.

Meillä on Suomessa tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat todenneet meidän menetelmän toimivuuden. Jos sammaleen poisto katolta mietityttää, ota meihin yhteyttä.

Puhdistuksen jälkeen

Kun sammal on poistettu katolta, kannattaa huolehtia vuosittaisesta roskien keräämisestä katolta. Kevät- ja syyshuolto on hyvä pitää tapana, tällöin katolle ei kerry turhaan eloperäistä materiaalia.

Jatkossa on myös hyvä huolehtia siitä, että varjostavat ja roskastavat puut eivät pääsisi valloilleen rakennuksen lähistöllä.

Ota yhteyttä – toteutamme mielellämme sammaleen poistot!

Sammaleen poisto tiilikatolta, huopakatolta ja muilta katoilta onnistuu LA Kattohuolto Oy:ltä ammattitaidolla koko Suomen alueella. Paikalliset taitavat osaajat puhdistavat ja huoltavat kattotyypin kuin kattotyypin. Kartoitamme mielellämme kattosi tilanteen ja sille sopivan puhdistusmenetelmän. Toteutamme sammaleen poistot katolta ammattitaidolla.

Kun tilaat kattopalvelut meiltä, voit olla varma että toteutus on sujuvaa ja tulos sovitun mukainen. Tarkastelemme hintojamme aktiivisesti, joten meiltä saat järkevää hinnoittelua toteutukseen.

Edullisen sammaleen poiston katolta saat ottamalla yhteyttä LA Kattohuolto Oy:n ammattilaisiin.

Onko sammaleen poisto katolta ajankohtaista? Ota yhteyttä!