Peltikaton pesu ja maalaus

Maalauksella lisää vuosia peltikatolle!

Peltikatto on yleisin Suomessa käytettävä kattomateriaali. Peltikate on kestävä, huoleton ja tiivis. Perushuoltona monesti riittää pelkkä irtoroskien poistaminen katolta samalla kun tarkastaa läpiviennit ja katon turvatuotteet esimerkiksi räystäskourujen tyhjennyksen yhteydessä.

Peltikatto on kuitenkin altis sään vaikutuksille ja korroosiolle, mikäli maalipintaan tulee vaurioita. Jos paljas metalli jää ilman suojaa, pelti ruostuu nopeasti ja voi kulua puhki muutamassa vuodessa. Tämän takia, jotta vältytään turhilta ja yllättäviltä kustannuksilta, peltikaton huoltomaalaus kannattaa suorittaa ajoissa.

LA Kattohuolto Oy suorittaa peltikaton pesun ja maalauksen sekä tarkastuksen ja katon vuosihuollon kokemuksella koko Suomen alueella. Peltikaton maalaus onnistuu kaikille asiakkaillemme, myös yksityisille.

Teemme vuosittain yli 2 000 kattohuoltoa, joista reilusti yli 1 000 on kuluttajille.

Peltikaton huolto tuplaa kattosi käyttöiän järkevästi

Kattoremonttiko edessä? Kun peset ja maalaat peltikattosi säännöllisesti, ei hintavaa kattoremonttia tarvitse tehdä turhan usein. Katon oikea käyttökierto ei ole ”kulumalla puhki ja kerrasta vaihtoon” vaan syklinen huolto, jossa pesu ja maalaus lykkäävät rajua kattoremonttia tuonnemmaksi. Peltikaton maalaus antaa hyvän, kauniin ja kestävän pinnan paahdetta ja tuiskua vastaan.

Ja on ajan mittaan huomattavasti edullisempaa.

Mitoitamme toimenpiteen oikein

Usein kattoremonttifirmat tarjoavat ratkaisuksi täysimittaista kattoremonttia tai uusimista, mutta me lähdemme kattopalveluissamme asiakasystävällisestä ja kustannustehokkaasta ratkaisusta, jossa kevyt kattohuolto pelastaa tilanteen.

Toimintamme ja palveluntarjontamme lähtevät ns. minimiratkaisusta, joka on oikean laajuinen ja varsin riittävä tilanteeseen. Kun kattoosi kohdistetaan jatkuvan ylläpidon -ajattelu, peltikaton pesu ja maalaus lykkäävät kattoremonttia tuonnemmaksi ja jakavat siten kattoon kohdistuvia kustannuksia useammalle vuodelle.

Peltikaton pesun ja maalauksen työvaiheet

  • Ensin peltikatto pestään ensin huolellisesti korkeapainepesurilla käyttäen tarkoitukseen soveltuvaa peltipesuainetta.
  • Pesun jälkeen käsitellään erikseen ruostekohdat ja irtoava maali poistetaan.
  • Seuraavaksi katto vielä huuhdellaan.
  • Riippuen katon tyypistä, peltikaton maalaus tehdään 1-3 kertaa käyttäen tarvittaessa pohjamaalia.
  • Lopputuloksena on teknisesti uutta vastaava peltikate, joka kestää säässä kuin säässä ja myös katseet!

Huomaa, että tarkoituksena on välttää kallis kattoremontti, huollathan sinäkin kattosi ajoissa, jotta voit tuplata kattosi käyttöiän!

Miksi valita LA Kattohuolto Oy toteutukseen?

Olemme vakavarainen kattopesujen ja -maalausten tekijä – jo 8. vuosi menossa!

Annamme työllemme myös takuun. Takuutyö riippuu tuotteesta, esimerkiksi maalauksessa se on 2 - 5 vuotta ja pinnoituksissa 5 vuotta.

Teemme aina kirjalliset sopimukset luottamuksellisen palveluntarjonnan varmistamiseksi.

Olemme huoltaneet Suomessa jo yli 10 000 kattoa!

Kun valitset meidät työn toteutukseen suosit suomalaista osaamista. Toteutuksen tekevät aina paikalliset ammattilaiset.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Olemme tehneet lukuisia peltikaton pesuja muun muassa seuraavilla alueilla: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Kuopio, Joensuu ja Turku. LA Kattohuolto Oy toimii kuitenkin valtakunnallisesti, joten kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää kattomaalauksen ammattilaiselta.

Mielessä peltikaton pesu ja maalaus? Ota yhteyttä!

Peltikaton maalaus tuo lisävuosia katollesi. La-Kattohuollolta saat peltikaton huollot kattavasti.