Lumenpudotus katolta

LA Kattohuolto Oy toteuttaa lumenpudotukset nopeasti, turvallisesti ja edullisesti. Olemme vuosien varrella toteuttaneet kattolumityöt mm. omakotitalojen, rivi- ja kerrostalojen, liikehuoneistojen, hallien, teollisuusrakennusten ja muiden rakennusten yhteydessä.

Suomen olosuhteissa talvisaikaan katoille saattaa kerääntyä huomattavastikin lunta. Monissa tilanteissa katoilla oleva lumi ei aiheuta haittaa tai riskiä ja siten ei aiheuta toimenpiteitä kun kattoturvatuotteet ovat kunnossa.

Esimerkiksi normaali omakotitalon harjakatto oikein suunniteltuna ja rakennettuna lumiesteillä varustettuna kestää kyllä vaikka useammankin metrin lumikerroksen ilman ongelmia.

Seuraavissa tilanteissa lumenpudotus katolta on kuitenkin perusteltua:

  • Katolla on erikoiskohtia, joihin lumi kerääntyy poikkeuksellisen paksuiksi kerroksiksi (sisäjiirit, porrastuskohdat jne.)
  • On olemassa riski, että lumi pääsee putoamaan katolta lumiesteistä huolimatta (kaupunkiolosuhteet, etenkin jyrkät katot ja peltikatot)
  • Lumiesteet ovat puutteelliset
  • Sulamisvesi aiheuttaa jääpuikkoja, jotka aiheuttavat vaaratilanteita pudotessaan
  • Poikkeuksellisen suuret loivat kattopinnat (esim. hallit, teollisuusrakennukset jne.

Kattolumityöt vaativat aina erityistä tarkkaavaisuutta. Tutustumme aina ennen työhön ryhtymistä tarkoin kohteeseen, ympäristöön ja kattomateriaaliin. Hoidamme lumenpudotustyöt katolta ammattitaidolla ja joustavasti. Teemme katolta tehtävät lumityöt aina hellävaraisesti käsityönä.

Lumenpudotus tiilikatolta

Suoritamme lumenpudotusta myös tiilikatolta. Lumenpudotus tiilikatolta tulee tehdä erityisen huolellisesti herkän materiaalin takia. Monta kertaa taitamaton lumenpudottaja aiheuttaa hallaa rikkomalla kattotiiliä kolaamalla liian syvältä ja täten aiheuttaa vuotoriskin.

Kun lumityöt tekee ammattilainen, ovat myös turvavälineet asianmukaisia ja työ etenee turvallisesti ja tehokkaasti.

Hyvät kattoturvatuotteet mahdollistavat sujuvan käynnin tiilikatolla. Ammatikseen katolla kulkeva suorittaa lumityöt muitta mutkitta tehokkaasti ilman riskiä kattorakenteiden rikkoontumisesta.

Jääpuikkojen poisto

Lumitöiden lisäksi toteutamme myös jääpuikkojen poistot. Räystäällä pinnistelevät jääpuikot voivat pudotessaan aiheuttaa ikäviä ja vaarallisia materiaali- ja henkilövahinkoja, siksi niiden poistaminen on aiheellista. Onnistuu myös höyryttämällä jääpatja pois ja samoin voidaan avata jäätyneet syöksytorvet.

Lumityöt tehdään turvallisesti

Kun lumityöt tekee kokenut ammattilainen tarkoituksenmukaisten työ- ja turvavälineiden avulla, saadaan paras ja joutuisin ratkaisu lumiongelmiin. Käytämme suojakypärää, suojalaseja ja turvavaljaita katolla työskentelyyn.

Myös hyvä tiedottaminen kuuluu asiaan, vilkkaasti liikennöidyssä ympäristössä on tärkeää ilmoittaa kattotöistä selkein merkein. Merkitsemme alueen ja rajaamme kulkua asianmukaisesti.

Jos alla on jalkakäytävä, rajaamme työalueemme turvallisen matkan päähän käytävistä. Varsinaisten lumenpudottajien lisäksi alhaalla työskentelee yleensä yksi henkilö varmistamassa sujuvan työnteon sekä turvallisen liikkumisen.

Lumenpudotukset edullisesti – kysy hinta meiltä!

LA Kattohuolto Oy toteuttaa kattolumityöt järkevään hintaan.

Lumenpudotus ja sen hinta määrittyy mm. neliömäärän ja lumimäärän mukaan. Kun otat meihin yhteyttä, pääsemme kartoittamaan tilanteen ja antamaan sitovan tarjouksen, joko tuntihintana tai urakkamallilla toteutettuna.

Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, annamme mielellämme lisätietoa hinnoittelustamme, aikatauluistamme ja toteutustavoistamme. Lumenpudotus katolta – meiltä löydät tekijät.

Kysy siis lumenpudotuksen hinta meiltä!

Tilaa lumenpudotus tästä!