Kattosillat ja muut kattoturvatuotteet

Kestävät turvatuotteet katollesi LA Kattohuolto Oy:ltä!

LA Kattohuolto Oy:n kautta saat laadukkaat ja kestävät kattoturvatuotteet laidasta laitaan ja ympäri Suomen. Kattoturvatuotteiden yhtenä tehtävänä on tehdä katolle menemisestä esteetöntä ja turvallista. Tuotteet valitaan yksilöllisesti kattosi ja koko talosi teknisten vaatimusten mukaisesti.

Toimitamme kaikki turvatuotteet katoille asennettuina. Ne voidaan kätevästi asentaa vaikka katon huollon yhteydessä!

Kaikki katon turvatuotteet kuntoon kerralla!

Kauttamme saat kaikenlaiset kattoturvatuotteet, kuten kattosillat, lumiesteet, lumikoukut, seinätikkaat ja lapetikkaat, myös kattohuoltojen yhteydessä. Kun kaikki asennetaan kerrasta kuntoon, päästään huomattavasti pienemmällä murheella.

Kattosillat helpottavat käyntiä katolla

Kattosillat helpottavat katolla kulkua huomattavasti. Turvallinen käynti katolla on tärkeää esimerkiksi kevät- ja syyshuoltoja tehdessä sekä nuohouksessa. Kattosillat voidaan asentaa paikoilleen kattotyypistä riippumatta.

Myöskään katon kaltevuudella ei ole väliä. Kattosillat eivät jemmaa lunta ja jäätä, vaan päästävät ne ohitse. Lumen ja jään pysäyttämiseksi katolle asennetaan lumiesteet.

Lumiesteet varmistavat turvallisen pihapiirin

Lumiesteet tulisi asentaa kaikkiin kattoihin. Lumiesteet on hyvä asentaa koko katon mitalta. Näin varmistetaan turvallinen kulkeminen katon läheisyydessä. Pihalla voivat jatkossa temmeltää rauhassa kaikki, aina lapsista lemmikkieläimiin.

Seinätikkaat moneen menoon

Seinätikkaat ovat myös tärkeä osa kattoturvallisuutta. Ne olisi hyvä saada sijoittumaan rakennuksen päätyyn, jotta mahdolliset lumimassat eivät pääsisi niitä vahingoittamaan.

Turvatikkaat, lapetikkaat ja palotikkaat – meiltä löydät kaiken turvalliseen katolle kiipeämiseen ja alastuloon.

Edulliset ja laadukkaat kattoturvatuotteet

Olemme pyrkineet pitämään kattoturvatuotteiden hintatason varsin järkevänä. Kohtuulliset hintamme tarjoavat mahdollisuuden panostaa kattoturvatuotteisiin kertaheitolla. Kartoitamme mielellämme kattosi tilanteen, ja annamme myös kattoturvatuotteista pitävän tarjouksen. Kun asioit LA Kattohuolto Oy:n kanssa voit olla varma tuotteiden ja palveluiden edullisuudesta – tarkastelemme nimittäin hintojamme säännöllisesti, sekä sujautamme ilmoille ajoittain kattoturvatuotteiden supertarjouksia.

Ammattitaitoiset tekijät toteuttavat kestävän ja turvallisen katon koko Suomen alueella. Käytämme Sadex Oy:n toimittamia teräksisiä, kuumasinkittyjä ja pulveritehdasmaalattuja kattoturvatuotteita, jotka ovat VTT:n mukaan testattuja.

Kaikki perussävyt saatavilla juuri sinun katolle sopivan mittaisina.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

LA Kattohuolto Oy:n ammattilaiset ovat aina valmiita auttamaan sinua parhaiden mahdollisten kattoturvaratkaisujen valinnassa. Teemme kattohuollot ja asennamme kattoturvatuotteet koko Suomen alueella. Paikalliset ammattilaiset varmistavat laadukkaan ja viimeistellyn toteutuksen.

Kysymyksiä kattoturvatuotteista? Lähesty meitä rohkeasti!