Katon maalaus - kevyempi kattoremontin muoto

Se kevyempi ja edullisempi kattoremontti!

Katon maalaus, eli ammattikielellä katon pinnoitus, sujuu LA-Kattohuolto Oy:n toimesta laadukkaasti. Teemme kaikkien maalattavissa olevien kattomateriaalien, eli tiili- ja peltikaton kattomaalaukset vankalla kokemuksella. Katon pinnoitus kannattaa, sillä se suojaa katon pintaa paahteelta, UV-säteilyltä, kosteudelta ja tuiverrukselta ja nostaa käyttöikää mukavasti.

Katon maalaus on kevyempi kattoremontin muoto. Maalaus jatkaa katon käyttöikää, jolloin vältytään varsinaiselta kattoremontilta kaikkine työläine vaiheineen. Usein pyritään virheellisesti uusimaan koko katto siltä seisomalta, vaikka monesti järkevämpää olisi vain huoltaa katto.

Huollettu, eli pinnoitettu/maalattu katto kestää kovaakin kulutusta jatkossa. Näin katosta aiheutuvia kattoremonttikuluja jaetaan järkevästi useammalle vuodelle huoltotöiden avulla.

Katon pesu

Katon pesu tulee suorittaa ennen maalausta. Peltikatoissa ja tiilikatoissa pesu tulee suorittaa ammattitaidolla, oikeilla työvälineillä ja oikeilla aineilla kestävän lopputuloksen varmistamiseksi. Peltikatoissa pesun jälkeen käydään vielä ruostekohdat ja irtoavat maalit läpi.

Tiilikattojen pesu suoritetaan jos tarkoituksena on pinnoittaa katto. Tällöin painepesuria voidaan käyttää, koska vaikka pinta menee hieman karkeaksi, niin uusi pinnoite korjaa tämän puutteen. Pesussa huolehditaan siitä, että maalattava/pinnoitettava pinta on puhdas ja tartunta on paras mahdollinen.

Katon pinnoitus

Katon pesu ja pinnoitus oikein suoritettuna takaa laadukkaan lopputuloksen. Esimerkiksi tiilikaton pinnoitus on kohtuuhintainen tapa tehdä kattoremontti. Pinnoitus jatkaa niin tiilikaton kuin peltikatonkin käyttöikää mukavasti eteenpäin.

Kattomaalaus Turku

Olemme tehneet lukuisia katon maalaustöitä Turussa ja lähikunnissa. Paikalliset ja luotettavat ammattilaiset tekevät katostasi taas entistä ehomman. Myös hinta katon maalaustyölle on kohtuullinen.

Kattomaalaus Turku – meiltä onnistuu!

Kattomaalaus Tampere, Helsinki ja Jyväskylä

Katon pinnoitustyön hinta muodostuu tehokkaan ja sujuvan ammattilaisen käsissä järkeväksi. Kannattaa siis tiedustella lisää! Kattomaalaus mm. Tampere, Helsinki ja Jyväskylä alueella sujuu varsin näppärästi.

Ota yhteyttä – pyydä edullinen tarjous!

LA-Kattohuolto Oy suorittaa kattotyöt, kuten maalaukset, edulliseen hintaan muun muassa Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Kuopion, Joensuun ja Turun alueella. Kerro meille kohteestasi, kartoitamme tilanteen ja annamme katon maalaustyölle järkevästi hinnoitellun kustannusarvion. Teemme pitävät sopimukset ja annamme työtakuun riippuen tuotteesta.

Työtakuuta annamme 2 - 5 vuotta.

Katon maalaus mielessä? Ota yhteyttä!