Katon kuntotarkastus

Joskus omakotitalossa tai taloyhtiössä/kiinteistössä tulee tilanne, että tarvitaan tietoa vesikaton kunnosta ja halutaan varautua tuleviin korjauksiin/kustannuksiin (esim PTS-suunnitelma) hyvissä ajoin. Omakotitaloissa tämä tulee vastaan esimerkiksi asunnon myyntitilanteessa. Asiantuntijamme tulee paikalle ja suorittaa katon tarkastuksen huolellisesti tarkistuslistan mukaisesti.

Erityistä huomiota kiinnitetään mm. aluskatteen kuntoon, vesikatteen pinnan kuntoon, vuotoriskikohtiin (kuten läpiviennit) ja vedenpoistojärjestelmään, pellityksiin ja kattoturvatuotteisiin.

Kuntokartoituksen perusteella asiantuntijamme laatii kuvallisen raportin ja selostuksen tarkastetuista kohdista. Asiakas saa näin tietoa puutteista, riskeistä, tulevista huolloista/korjauksista ja katon odotettavasta käyttöiästä. Annamme myös hinta-arvion havaittujen puutteiden korjaamisista ja pyydettäessä tarjouksen.

Katon kunnon arviointi – milloin se tulee tehdä?

Kattojen asiantuntijat suosittelevat säännöllisesti tehtävää katon kuntotarkastusta tehtäväksi noin viiden vuoden välein. Toki aiemmin mahdollisten ongelmien ilmetessä, tulee ottaa yhteyttä pikimmiten. LA Kattohuolto Oy kartoittaa kattosi tilanteen nopeasti.

Katon kuntotarkastus – hinta?

LA Kattohuolto Oy toteuttaa katon kunnon arviointia kiinteällä hinnalla kattojen koon mukaan. Teemme katon kuntotarkastusta laajuuteen nähden edulliseen hintaan kattomateriaalista riippumatta.

Katon kuntokartoitus – luotettavasti tehtynä!

Teemme katon kuntokartoitusta vuosien kokemuksella. Meiltä saat luotettavaa ja puolueetonta tietoa kattosi kunnosta. Katon kuntokartoitus antaa tärkeää tietoa vesikaton, aluskatteen ja yläpohjatilan kunnosta. Kun näissä ilmenevät ongelmat havaitaan hyvissä ajoin, voidaan estää laajemmat vauriot huoltamalla tai korjaamalla kattoa. Vesikaton tarkastus on pieni hinta siitä, että monta kertaa voidaan siirtää mittavaa kattoremonttia oikein mitoitetuilla korjauksilla.

Huopakaton kuntotarkastus

Huopakaton kuntotarkastus käsittää mm. huopakaton pinnan ja alusrakenteen kunnon arviointia sekä läpivientien kiinnityskohtien tarkistuksen. Jos huopakatolle on kertynyt sammalta ja muuta eloperäistä materiaalia, voi huopakaton rakenne ja tiiviys olla kärsinyt.
Lisäksi huopakatolla tarkastetaan piippujen pellitykset, reunapellitykset ja vedenpoistojärjestelmä.

Peltikaton kuntotarkastus

Peltikaton kuntotarkastus sisältää mm. mahdollisen aluskatteen, pellitysten, kiinnitysten ja räystäskourujen tarkastuksen. Erityistä huomiota peltikatolla vaativat talotekniikan läpiviennit ja niiden kiinnitykset. Räystäslistat, harjalistat, sisäjiirilistat ja muut liitoskohdat tarkastetaan aina huolellisesti. Arvioimme myös kattoturvatuotteiden kunnon.

Tiilikaton kuntotarkastus

Toteutamme myös tiilikattojen kuntotarkastukset ammattitaidolla. Tiilikaton kuntotarkastus kattaa mm. aluskatteen tarkastamisen, tiilien kunnon arviointia, rikkinäisten tiilien määrittelyä ja läpivientien liitoskohtien tarkastelua. Tarkastamme kattoturvatuotteiden kunnon samalla.

Katon huolto – meiltä löydät osaavat tekijät!

Jos katon kuntotarkastus antaa aihetta huolto- ja korjaustoimenpiteille, olethan yhteydessä LA Kattohuolto Oy:n kattoasiantuntijoihin.

Annamme mielellämme lisätietoa katon kuntotarkastusten tekemisestä. Ota yhteyttä!

Tilaa katon kuntotarkastus!