Rekrytoimme lisää henkilöitä yritykseemme

16.02.2016

Yrityksemme kasvaessa tulemme rekrytoimaan lisää ahkeria työntekijöitä eri toimipisteisiimme ainakin Jyväskylän, Lahden, Kuopion ja Uudenmaan alueilla.

Kattotyöntekijät:

Haluatko työskennellä katolla? Kykenetkö itsenäiseen työhön ja jaksat painaa hommia koko työpäivän ja muistat vielä huolehtia, että asiakaskin on tyytyväinen? Hae meille töihin vapaalla hakemuksella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juuso.markkanen@la-kattohuolto.fi. Hakuaikaa on 3.3.2016 saakka ja ilmoitamme haastatteluun valituille henkilökohtaisesti. Katsomme eduksi kaiken kokemuksen katolla työskentelystä, mutta erityisesti jos olet ollut pesu- ja pinnoitushommissa peltikatoilla tai tiilikatoilla. Tarjoamme kannustavan ja kilpailukykyisen palkan ja mukavan työympäristön sekä koulutuksen ja tuen. Meillä viihdytään hyvin!

Myyntimiehet ja -naiset:

Hankimme suuren osan asiakkaistamme itse aktiivisella jalkatyöllä asuinalueilla ja messuilla. Nyt etsimme reippaita, rohkeita, vuorovaikutustaitoisia ja vastuullisia myyntiedustajia kasvavaan myyntitiimiimme. Työ on itsenäistä, mutta onnistumisia on tarjolla ja palkkaus on kannustava. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta suoramyynnistä remonttialalla tai muuten. Annamme kuitenkin koulutuksen tehtävään ja hyvät materiaalit ja täyden tuen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen joona.suomala@la-kattohuolto.fi. Hakuaikaa maaliskuun puoliväliin.

Molemmissa tehtävissä edellytämme B-ajokorttia. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja miksi juuri sinut kannattaisi pyytää haastatteluun. Kerro myös työkokemuksestasi ja mahdolliset suosittelijat kannattaa mainita.